Dobrodošli na naše stranice!

Tvrtka Bogdan pigment d.o.o. osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Hlapičini. Nakon dugogodišnjeg rada u struci odlučili smo se na samostalnu djelatnost, te osnivamo poduzeće za izvedbu soboslikarsko-ličilačkih i fasaderskih radova. Od samog početka radimo kvalitetno, što mogu potvrditi mnogi poslovni i privatni korisnici naših usluga. Kao rezultat kvalitete i poštivanja rokova izvedbe radova, dobivamo poslove na većim, složenijim i zahtjevnijim projektima.

Svakako bismo izdvojili našu stručnost i kvalitetu usluga, kao i pedantnost do najsitnijih detalja. Rado ćemo vam pomoći oko izbora boja i materijala sa konkretnim prijedlozima, jer naš cilj je - zadovoljan kupac. Naši kvalificirani radnici rado će za Vas izvršiti sve radove, kako one male tako i velike.

Tvrtka Bogdan pigment specijalizirana je za izvođenje sljedećih radova:

• soboslikarsko-ličilački radovi
• unutarnji i vanjski radovi
• fasaderski i štukaturni radovi
• demit fasade
• termofasade
• bojanje fasade
• završni radovi u graditeljstvu

Bogdan pigment godinama izvodi niz značajnih radova na novoizgrađenim i postojećim objektima i to od stručnih radova do veoma složenih, gdje se zahtijeva vrhunsko majstorsko umijeće u struci, a ponekad i rad pod specifičnim otežanim okolnostima. Za ispunjavanje takvih zahtjeva, potrebno je imati stručan tim zanatskih radnika. Neprestano smo u toku sa upoznavanjem i primjenom najnovijih materijala na tržištu, te usavršavanjem postojećih.

S povjerenjem nam možete prepustiti uređenje fasada Vaših kuća, uređenje potkrovlja, stanova, stambenih i poslovnih objekata. Naše iskustvo, kontinuirano usavršavanje i praćenje novih tehnika i materijala jamči Vam moderno i ugodno životno kao i poslovno okruženje.

Vjerujemo da ćete u nama prepoznati pouzdanog partnera!